Referenser

Örebro HLR - Referenser

"Jag kan varmt rekommendera Lina för att utbilda din personalgrupp i HLR. Väldigt proffsigt, lärorikt, bra upplagt och kul! Hon är varm som person och får dom runtomkring att trivas och vara bekväma i situationen. Det är en bra ”livförsäkring” som alla borde investera i! Tänk att vid något tillfälle kunna rädda någon annans liv!"

Susanne Karlsson, VD, Wärna Mellansverige AB


 

"En otroligt bra utbildning som genomfördes på ett ytterst professionellt sätt.Vi kan varmt rekommendera Örebro HLR till både företag och privatpersoner."

Richard Grönberg, ECDESIGN Sweden AB


 

"Örebro hjärt-lungräddning har friskat upp mina HLR-kunskaper på ett mycket pedagogiskt, kompetent och väl genomarbetat sätt. Att få träna HLR i den egna arbetsmiljön gör att jag känner mig förberedd och trygg att agera vid en akut situation. HLR är en kurs som alla, både yrkesutövare och privatpersoner, borde gå!"

Linda Karlsson, distriktssköterska Olaus Perti vårdcentral Örebro


 

"Tack för att Du kom till oss och återigen tack för en riktigt bra genomgång. Talar för oss alla, vi är väldigt nöjda. Du ger ett proffsigt, trevligt, förtroendeingivande och lugnt intryck och man känner sig trygg i att Du vet vad Du pratar om. Vi önskar Dig lycka till med företaget och kommer att varmt rekommendera Dig till andra. "

Lilian Thornlid, W-Invest Fastigheter AB


 

"Alla var väldigt nöjda med utbildningen."

Jenny Viktorsson, Yrkesakademin Örebro


 

"Vi tyckte det var en väldigt bra kurs. Bra upplägg, intressanta och lärorika egna upplevelser från dig, mycket bra förklaringar runt varför och hur man agerar i en nödsituation. När vi åkte hem den kvällen så pratade vi alla om att det kändes så mycket tryggare att ha fått en sån bra genomgång och praktiska övningar. Jag som varit på ett antal HLR-utbildningar under min tid i förskolan, tycker verkligen att den här var den allra bästa jag varit på."

Siw Gisselfeldt, Förskolechef på Ängens förskola, Ö Granhammar, Vintrosa


 

"Tack för en tydlig och bra utbildning."

Marie Rådström, deltagare Barn-HLR


 

"Vi är såå nöjda med utbildningen! Du får bara positiva ord med dig från Skogstorpsskolan."

Jenny Persson, Skogstorpsskolan Kumla